3e plaats songfestival

Geen indruk als overvallers

Gepost door Webmaster op 09-11-2009, 23:54u

3e plaats songfestival

Afgelopen zaterdag was D'n Irste Naovond van de RCS bij 't Vat. 11 deelenmers deden er mee met het songfestival in de Leut klasse (bestaande melodie, eigen tekst) en Hangijzer klasse (eigen melodie en tekst).

De Blauwneuzen waren dit jaar voor de 14e keer present op het songfestival. Dit jaar gingen ze als overvallers, in deze crisistijden gingen we de kroegen overvallen op zoek naar glazen en flessen drank. Na de tweede keer opgetreden te hebben bleken de VitaMientjes(1e) en 't Zolderke(2e) te sterk voor ons. Maar we waren toch weer tevredenmet de derde plek. "tVat heeft nu ook kennis gemaakt met het confettikanon van de Blauwneuzen.............en de restvan de confetti die overgebleven was (zie de foto's).

Ook werd deze avond de Prins voor dit seizoen bekend gemaakt, en dat was voor de 4e keer Henk Thielen, dezelfde als vorig jaar. Ook de adjudant en hofdames waren hetzelfde, dus nog steeds dezelfde gezichten wat dat betreft, hoeven we ook geen nieuwe namen van buiten te leren. Alleen is het mij opgevallen dat de vacature voor NAR nog niet vervult was, want die heb ik dus gemist deze Irste Naovond.