Carnaval zit erop

Blauwneuzen winnen 2e prijs en Gemeentelijke Cultuurprijs

Gepost door Webmaster op 27-02-2009, 14:10u

Carnaval zit erop

Zo, na 4 dagen carnaval en een avondje haringhappen zit carnaval 2009 erop. De wagen waarmee we dinsdag de optocht reden en de 2e prijs mee behaalden, is onderstussen al afgebroken. Maar neem maar van ons aan dat we met die €1750,= die we gewonnen hebben met de Gemeentelijke Cultuurprijs, zeker gebruikt gaat worden om volgend jaar een wagen te maken die er weer beter uitziet als die van dit jaar.

De komende tijd gaan we de wagen opruimen, de schuur opruimen, in een diepe zomerslaap en ideeen opdoen voor het volgende jaar, en natuurlijk de eerste voorbereidingen treffen voor ons jubileum feest (wat hoogst waarschijnlijk zal plaatsvinden op vrijdag 10 oktober 2010, hou deze datum, of dit weekeinde, dus zeker vrij)

Je kunt deze site altijd in de gaten houden, we proberen je op deze manier een beetje op de hoogte te houden van waar de Blauwneuzen zo'n beetje mee bezig zijn. De agenda zal zeker nog bijgehouden worden, net als de foto's, die vanaf vrijdag 27 februari weer helemaal bijgewerkt is.

Tot carnaval 2009/2010, die ook wij, net als andere jaren, veilig zullen doen.