Prinsengala 2009

Gepost door Webmaster op 25-01-2009, 17:20u

Prinsengala 2009

Op zaterdag 24 januari zijn enkele Blauwneuzen naar het Prinsengala geweest. Dit is een feest wat georganiseerd wordt door de RCS zelf waar vele prinsen en bijbehorende kapellen uit de omtrek van Rijen naar toe komen.

Het was een geweldige avond die vooral in het teken stond van muziek van de kapellen. Het cafe voor en de zaal achter waren open, waar in het cafe de verplichte handelingen afgewerkt werden, waren de Blauwneuzen het meeste te vinden achter in de zaal. Er zijn vollop foto's gemaakt, maar he;laas hebben we geen ruimte meer op de huidige server, dus gaat de webmaster deze week de site verhuizen naar een plek waar meer ruimte is. Dan kunnen de foto's van de komende carnaval er wel op. 1 foto kan ik wel laten zien, en die staat bij dit artikel. De komende week zullen de foto's van het Prinsenbal dus wel op deze site verschijnen.

Filmpjes zijn er ook gemaakt, 1 van EMM die het hangijzerlied ten gehore brengt (Klik hier om deze te zien), en 1 van het einde van de avond waar Dakkapel de Neut een toegift speelt (Klik dan hier om dit filmpje te zien). Onze voorzitter heeft tijdens deze toegift ook laten zien dat hij nog steeds muzikale talenten bezit, en heeft meegespeeld met de slagwerkers.