Het schiet al goed op....

Gepost door Webmaster op 20-01-2009, 22:56u

Het schiet al goed op.... Na de 'winterperiode' met temperaturen diep onder nul waarbij de behanglijm moeite had om in vloeibare vorm te blijven, bleef het bier gelukkig wel in een drinkbare toestand. We zijn de moed gelukkig dus niet verloren, al is de bier voorraad aardig aan het slinken.

Nu de temperaturen weer op een normaal carnavals seizoen gemiddelde liggen, gaat het plakken ook weer vooruitstrevend. Zoals je op de foto hiernaast kunt zien verloopt het plakken voorspoedig. We zijn al ruim op weg om de verschillende koppen die we op de wagen hebben, in het wit geplakt te hebben zodat we kunnen beginnen met schilderen. Jawel.........wit plakken..........dankzij een ruimgevige sponsor hebben we weer de beschikking over wit papier, en dus kunnen we weer door met plakken.

Zoals al aangegeven kunnen is de schildar van onze vereniging ook al bezig om de rest van de wagen te gaan schilderen. Er staat op de planning dat zaterdag 31 januari een deligatie van de RCS naar de wagen komt kijken, en de geruchten gaan dat er ook een hoog geplaatst persoon van de gemeente Rijen komt kijken naar onze wagen.........we zijn benieuwd wie dat zou kunnen zijn.....