De Blauwneuzen bereiden zich voor op carnaval
Nadat ze het songfestival gewonnen hadden....
- Dinsdag 15 januari 2008 -
EINDELIJK!!! De website is voor het eerst in het carnvals seizoen 2007/2008 aangepast. Door de krappe tijdsplanning moesten er eerst andere zaken geregeld worden voordat de website zijn update te verwerken kon krijgen. En zie hier............dat is dan ook meteen een aanwijzing dat de Blauwneuzen goed op schema liggen.

De tijd gaat dit jaar snel. Vorig jaar in november het songfestival gewonnen, het nieuwe jaar gevierd en zondag 13 januari samen met De Hofrakkers en De Neut naar De Kaaiendonkse Dweildag geweest. Foto's van deze doldwaze zondag zijn op de verschillende site's te bewonderen, wij als Blauwneuzen hebben zelfs een YouTube pagina geopend om de gekste filmmomenten die we het komende seizoen gaan filmen, op het internet te zetten. Dus houdt deze site zeker in de gaten!!!

We gaan nu dus de laatste hand leggen aan een aan spectaculair carnavalsseizoen, waar we op vrijdag avond bij 't Vat een voorzichtige start hebben, en diezelfde avond spetterend afsluiten bij de Halve Maan. Onze agenda is ook weer aangepast, dus daar kun je zien waar wij ons begeven tijdens carnaval.

Verder zijn er nog een paar kleine veranderingen aan deze website. We hebben twee nieuwe rubrieken die (hopelijk) snel gevuld zullen gaan worden. De rubriek "Witte Gei'ut?", waarin we de nieuwste nieuwtjes hebben staan, en de rubriek "Schijt-agenda". Deze laatste is een spin-off van de spouwagenda van CV We Keike Wel; om de 1 of andere reden wordt er bij ons in de vereniging niet zoveel spouwt, maar de broeken die volgescheten worden................niet bij te houden!!! Dus deze 'agenda' zal dan ook snel gevuld zijn........

Op naar carnaval 2008!!!
Tot die tijd hier nog een klein filmpje waarmee Kapel de Valse Noot in 2007 toch de nationale televisie haalde:
Kapel de Valse Noot bij Man Bijt Hond

 
Het filmpje de Dongense Straotparade 2007 is alleen nog op te vragen via E-mail
Een nieuw filmpje is wel te zien: Kapel de Valse Noot bij
Man Bijt Hond

Voor het laatst aangepast op
15 januari 2008